Saturday

Kibocsátás ideje:

 • UK:        2010. július 18. (digital download kiadás) *
 • UK:        2010. július 19. (physical kiadás)
 • USA:      2010. július 27. (digital download, physical kiadás)

* Először úgy volt, hogy július 12-én fogják kiadni, de aztán egy nappal előrehozták (július 11.-ére), végül pedig ezt is módosították július 18.-ára, de ez csak a digital download kiadás volt. A physical, vagyis a valódi kiadás másnap (július 19.) lesz.

Kiadó: Hard2Beat, Extensive Music Sweden
Műfaj: Dance-pop

A Saturday az első kislemez, amit kiadnak az eddig még névtelen  6. albumról (3. UK album). A szám mintája a Reel 2 Real slágere az ‘I Like To Move It’.
Basshunter ezzel a számával nem folytatta tovább az eddig jól megszokott stílust, hanem egy teljesen újba fogott, amely nem csak egy új, 2010-es hangzást jelent, hanem egy megújult, öregesebb külsőt is. Ami még újdonság, hogy a Saturday-ben már nem Lauren Dyson-nal énekel, mint néhány korábbi számában, hanem Emma-val.

A Saturday-t először május 14-én adták le a BBC Radio 1-ben.
Basshunter és Emma fellépésen először május 30-án Birmingham-ben adták elő.

♥ ♥ ♥

 

 Helyezések

 • UK Indie toplista:                                  2. hely
 • UK Dance toplista:                                5. hely
 • Új-zélandi toplitsa:                             14. hely
 • Skót toplista:                                      16. hely
 • UK Singles toplista:                            21. hely
 • Ír toplista:                                          37. hely
 • Európai Hot 100 Singles toplista:       59. hely

♥ ♥ ♥

 

Jön az új Basshunter klip

Ez a cikk a neon.hu-n jelent meg:

“Vészesen közeleg július 12-e, amikor Basshunter új klipje meg fog jelenni. A klip a Saturday címre fog hallgatni, biztosan hatalmas sláger lesz belőle.”

“Már több mint fél éve jelent meg Basshunter utolsó klipje az I Promised Myself. E hosszú idő alatt alig lehetett hallani bármit is róla, de végre kaptunk friss információkat.”

“Basshunter új klipje július 12-én fog debütálni, a címe pedig Saturday lesz. Sokak véleménye szerint kezd eltűnni a régi Basshunter, ez a szám már sokkal másabb, mint az előző számai, a vélemények szerint rögtön slágerlistás dal lesz belőle, majd meglátjuk!”

“Az internetre felkerült egy 1:51 hosszúságú videó, amelyben a dal részlete hallható, szerény véleményem szerint is rövid időn belül a megjelenése után a slágerlisták élén fog landolni. (A számban fellelhető a híres Madagaszkáros mondat, az I like to move it, move it is.)”

♥ ♥ ♥

 

 Megérkezett az új Basshunter klip

Ez a cikk a starity.hu oldalán jelent meg:

“Jóval előbb, mint vártuk, végre itt van az új klip. A Saturday című számhoz készült klip egészen más, mint az eddigiek.”

“Több mint egy hónappal azelőtt jelent meg az új Basshunter klip, mint amire vártuk, hiszen július 12-e volt az eredeti időpont, de már tegnap (június 9-én) megjelent.”

“A klip eredetileg az I Promised Myself című klip történetének a folytatása lett volna, ehelyett egy teljesen más történetet (és Basshuntert) kaptunk. A szám eléggé slágerlistagyanús, pont tökéletes lesz a nyári bulizáshoz. Amúgy Jonas új külsővel jelent meg a klipben, ráadásul a szám is teljesen eltér az előző számaitól. Majd meglátjuk, hogy a változás jó vagy rossz, addig is élvezzétek az új számot és klipet!”

♥ ♥ ♥

 

Új Basshunter: Saturday

Ez a cikk a musichits.hu oldalon jelent meg:

“Basshunter újra hallat magáról. A DJ-ből énekessé avanzsáló szépfiú most érzethetőn direkt a nyárra koncentrált, és összehozott egy újabb, bulis slágert. Nem kétséges, hogy néhány héten belül mindenki erre a dalra nyomja majd a szabadtéri szórakozóhelyeken!”

Saturday, azaz Szombat címmel készítette el legújabb dalát Basshunter. Már a cím is utal arra, hogy egy igazán bulis, slágergyanús szerzeménnyel van dolgunk. Basshunter azonban ezúttal maga mögött hagyta a kemény partyfeelinget, és inkább poppos irányba terelte a karrierjét. Az egykor homepornó fotóival népszerűvé vált DJ mostmár énekesként ismert, külsejét pedig férfiasabbra változtatta – értsd: megöregedett, lásd: nyúzott arc, kikandikáló mellszőrzet.”

“Nem kérdés, hogy a Saturday-jel a nyár folyamán sokat táncoltok majd. Vagy butaságot írtunk, mert ez a dal csapnivaló?”

♥ ♥ ♥

 

A klip

A klippet Los Angeles-ben forgatták.
A Saturday az első videó, ami az összes korábbi klippel ellentétben nem folytatja tovább a Basshunter klipjeire jellemző regényszerű szerelmi történetet Jonas és Aylar Lie között. Ehelyett a Saturday klipben Basshunter énekel egy nightclub-ban, vonzó táncoslányok körében. Jonas mutatja az irányítást a lányoknak egy számítógépes billentyűzet hologramjával, ami egy esetleges utalás Basshunter személyes érdekeltségére a számítógépes játékok iránt, valamint egy visszhang a DotA második klipjére, ami a számítógépes játékokon alapszik.

♥ ♥ ♥

 

A lemez

Saturday

1.   Saturday [Radio Edit]
2.   Saturday [Digital Dog Edit]
3.   Saturday [Almighty Edit]
4.   Saturday [Extended Mix]
5.   Saturday [Digital Dog Remix]
6.   Saturday [Almighty Remix]
7.   Saturday [Mark Breeze Remix]
8.   Saturday [Payami Remix]

Saturday

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ♥ ♥ ♥

 

Képek a klipből és a kulisszák mögül

♥ ♥ ♥

 

Videók

♥ ♥ ♥

 

 

Mixek

♥ ♥ ♥

Reklámok

Hozzászólás

Még nincs hozzászólás.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 • BASSHUNTER főoldalam

  BASSHUNTER főoldal
 • BASSHUNTER live oldalam

  BASSHUNTER live
 • BASSHUNTER in Big Brother oldalam

  BASSHUNTER in Big Brother
 • YouTube-os oldalam

  YouTube-os oldalam